Fotspåret i Ljungskile erbjuder en stunds avkoppling i mysig miljö nära dig.

Fotspåret är medlem i förbundet Sveriges fotterapeuter och innehar F-skattsedel

 

Fotvård i Ljungskile
Foto, Anni Padian

Fotspåret i Ljungskile hittar du enkelt. Granne med stationshuset och ett stenkast från Ljungskileviken. Här ligger den lilla banvaktstugan från år 1907 inbäddad i en äppelträdgård, liten oas mitt i samhället! Med närheten till kommunikationer gör att det är tillgängligt för alla.

Ljungskile är en gammal genuin badort. Med anor från sekelskiftet har detta varit och är ett välbesökt resmål som bad- och kurort. Vid ditt besök i Ljungskile kan du passa på att handla i vårt mysiga lilla samhälle. Här finns det mesta!

Fotspåret erbjuder olika behandlingar för dina fötter. Här finns även produkter för dig själv eller som present till nära och kära som i möjligaste mån är ekologiska. Vi har även presentkort som är en trevlig gåva att ge bort.

Under samma tak som oss finns  Ljungskile Må Bra Massage. Maria Fagerberg erbjuder behandlande massage samt medicisk laserbehandling. Hos henne kan du köpa ekoprodukter från Maria Åkerberg mm.

Välkomna önskar Anny Robertsson

 

Divi Theme Examples

Anny Robertsson

gick utbildningen Medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut I Göteborg och blev klar hösten 2015. Anny startade kliniken i mars 2016 och har under tiden utvecklat verksamheten.  

Kontaktinformation

Fotspåret i Ljungskile Vällebergsvägen 16 459 31 Ljungskile 076-911 22 00 info@fotsparet.se

Öppettider

Mån 9-16 Tis 9-16 Ons 13-19 Tors 9-16 Fre 9-16

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.