Fotspåret i Ljungskile erbjuder en stunds avkoppling

 

och hjälp med dina fötter på nära håll.

Vi hoppas naturligtvis även på kunder som tycker Ljungskile är ett trevligt stopp på sin väg norr eller söderut på E6:an.

Fotspåret är medlem i förbundet Sveriges fotterapeuter och innehar F-skattsedel

 

Fotvård i Ljungskile
Foto, Anni Padian

Fotspåret i Ljungskile hittar du enkelt. Granne med stationshuset och ett stenkast från Ljungskileviken. Här ligger den lilla banvaktarstugan från år 1905 inbäddad i en äppelträdgård, liten oas mitt i samhället! Med närheten till kommunikationer gör att det är tillgängligt för alla.

 

Ljungskile är en gammal fin badort. Med anor från sekelskiftet har detta varit och är ett välbesökt resmål som bad- och kurort. Vid ditt besök i Ljungskile kan du passa på att handla i vårt mysiga lilla samhälle. Här finns det mesta!

 

Fotspåret erbjuder behandlingar för dina fötter, presentkort eller varför inte bara titta in. Här finns olika produkter för dig själv eller som present till nära och kära som i möjligaste mån är ekologiska.

 

Under samma tak som oss finns dessutom Ljungskile Må Bra Massage, kika gärna in, Maria erbjuder behandlande massage samt medicisk laserbehandling.

 

 

 

Välkomna önskar Anny Robertsson

 

Divi Theme Examples

Anny Robertsson

gick utbildningen Medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut I Göteborg och blev klar hösten 2015. Anny startade kliniken i mars 2016 och har under tiden utvecklat verksamheten.  Att ge service och omvårdnad sitter i ryggmärgen och att dessutom kunna hjälpa andra till ett bättre liv i vardagen är fantastiskt.

Kontaktinformation

Fotspåret i Ljungskile Vällebergsvägen 16 459 31 Ljungskile 076-911 22 00 info@fotsparet.se

Öppettider

Mån 9-16 Tis 9-16 Ons 13-19 Tors 9-16 Fre 9-13