MEDICINSKA BEHANDLINGAR

Behandlingar för dig som har specifika problem.

Medicinsk Fotvård 50-60 min - 520kr
Medicinsk fotbehandling för dig som har specifika problem. Startar med en genomgång och analys av foten i helhet. Vi fokuserar alltid först på ditt främsta behov och diskuterar bästa behandling för just dig. Uppmjukande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, sprickor, liktornar eller vad som ”toppar” just dina behov. Vi avslutar med en lättare fotmassage.
Medicinsk Delbehandling 30 min - 300kr
När du har behov av att få hjälp med ett specifikt problem såsom hälsprickor, nageltrång, start av vårtbehandling eller behöver få dina naglar klippta.
Fotkur 90 min - 750 kr
Skön och omtänksam behandling för fötter som behöver lite extra omvårdnad. Vi startar med ett renande och läkande Biocool fotbad som under 20 minuter startar upp en process med mjukgörande och förnyande effekt på djupet. Efter badet gör vi en hel medicinsk fotvårdsbehandling därefter peeling med Epsom-magnesiumsalt som ökar cirkulationen. Vi avslutar med en passande fotkräm och en skön fotmassage.
Vårtbehandling 30 min - 350kr
Klinikbehandling där vi skär ner vårtan och behandlar med en uttorkande metod som vi anpassar efter vårtornas placering och storlek. Behandlingen avser 1-3 vårtor. Vid fler vårtor tillkommer kostnad för medel.
Nagelkorrigering 30 min - 350kr
Om du ofta får problem med nageltrång och har inåtväxande eller inrullade naglar så kan denna behandling hjälpa. Vi erbjuder en mild reglering som passar nästan alla. Priset gäller för en nagel. Däröver tillkommer 200 kr/nagel som korrigeras med vårt system.

FRISKVÅRD & ÖVRIGA BEHANDLINGAR

För dig som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare & övriga behandlingar.

Fotvård som friskvård 60 min - 650 kr
För dig som inte har några specifika problem utan vill få förebyggande behandling. Vi startar med ett värmande & mjukgörande fotbad, naglvård samt slipning av foten och avslutar med en skön fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan användas till ditt frsikvårdsbidrag.
Delbehandling som friskvård 30 min - 380 kr
Fotspa 90 min - 950 kr
Fotmassage 30 min, 380 kr
Lackning av tånaglar 15 min - 80 kr

Vi använder oss av ZOYA´s nagellack med 3-stegslack, underlack, lack samt överlack. Du väljer från vår öppnade lackhylla ( kostnad 80 kr) alternativt en helt valfri färg från försäljningshyllan ( kostnad 149kr och då tar du med lacket hem).

Nagelsvampstest - 399 kr

Kontaktinformation

Fotspåret i Ljungskile Vällebergsvägen 16 459 31 Ljungskile 076-911 22 00 info@fotsparet.se

Öppettider

Mån 9-16 Tis 9-16 Ons 13-19 Tors 9-16 Fre 9-13